działanie zielonego jęczmienia

Dyskusje o zdrowiu i o tym, jak o nie dbać. Także rozmowy na temat urody, pielęgnacji, kosmetyków.
Awatar użytkownika
elena_61

działanie zielonego jęczmienia

Post autor: elena_61 »

Hej wam. Czy moglibyście udzielić mi jakichś informacji na temat działania jęczmienia Green Ways? Wiem, że jest to produkt, który może pomóc w poprawie zdrowia, ale chciałabym dowiedzieć się więcej. Już od dawna zastanawiam się nad rozpoczęciem suplementacji tego typu produktów. Chcielibyście podzielić się swoimi historiami? Chętnie dowiem się, co i jak :P
Gość

Re: działanie zielonego jęczmienia

Post autor: Gość »

Zielony jęczmień to suplement diety otrzymywany z młodych pędów jęczmienia, które są suszone i mielone na proszek. Ma on wiele potencjalnych korzyści zdrowotnych, z uwagi na swoje bogactwo składników odżywczych, w tym witamin, minerałów, enzymów, aminokwasów i przeciwutleniaczy. To zdecydowanie coś dla pasibrzuchów :)
natalka15x

Re: działanie zielonego jęczmienia

Post autor: natalka15x »

Jeśli interesuje Cię działanie zielonego jęczmienia, mogę z pełnym przekonaniem polecić suplementy od firmy Natvita, która jest producentem suplementów diety
. Zielony jęczmień to prawdziwa bomba witaminowa – wspiera oczyszczanie organizmu, dodaje energii i dostarcza cennych składników odżywczych. Świetnie sprawdza się jako naturalny sposób na poprawę samopoczucia i wsparcie zdrowia.
ODPOWIEDZ